Je bent hier:

COVID-19 MAATREGELEN

 

Vanaf 10 mei 2020 versoepelen de maatregelen voor de bevolking inzake Covid-19. Wij houden u hier graag op de hoogte welke "regeltjes" wij hanteren, wat bij ons kan of niet, wat bij ons gewijzigd is en waaraan iedereen zich dient te houden.

- Wij nemen bij voorkeur één passagier per voertuig mee, tenzij leden van eenzelfde gezin, bij voorbeeld een echtpaar, ouder en kind, broer en zus. Vooraan naast de chauffeur is voor passagiers geen zitplaats meer voorzien. Iedereen neemt achterin het voertuig plaats.

- Wij raden aan om uw verplaatsingen te beperken, vooral in afstand. Doe bij voorkeur uw boodschappen in de gemeente waar u woont. Mocht u het toch verkiezen om hiervoor een aanzienlijke afstand af te leggen, dan nog raden wij het dichtsbijzijnde filiaal van de winkelketen aan die u wenst te bezoeken.

- Nachtritten worden liefst op voorhand besteld. Dit heeft alles te maken met onze verminderde bezetting in aantal voertuigen en chauffeurs. Mocht u bij ons niet terecht kunnen of ons niet kunnen bereiken, gelieve dan contact op te nemen met de politiediensten en/of ambulance.

- Wij raden onze passagiers aan om een mondmasker te dragen, desnoods een sjaal voor neus en mond te houden. 

- Wij rekenen op de good-will van onze klanten en gaan er dus van uit dat iedereen de nodige hygiënische voorschriften opvolgt.

- Na elke rit/passagier wordt het voertuig ontsmettend gereinigd, zodat we zo net en zo veilig mogelijk alle klanten kunnen bedienen.

- Wij behouden ons IN ELK GEVAL het recht voor om bepaalde handelingen, verplaatsingen of personen te weigeren.

 

Hopelijk tot binnenkort - Hou het veilig - Hou het gezond - Hou van elkaar!